Kaip ištrinti puslapį klasių drauguose

Vienas iš dažniausiai užduodamų naudotojų klausimų yra tai, kaip ištrinti savo puslapį klasių draugams. Deja, šio socialinio tinklo profilio ištrynimas nėra akivaizdus, ​​todėl, perskaitę kitų žmonių atsakymus į šį klausimą, dažnai matote, kaip žmonės rašo, kad tokio metodo nėra. Laimei, šis metodas yra, ir prieš jums yra išsamus ir suprantamas nurodymas, kaip ištrinti savo puslapį amžinai. Taip pat yra vaizdo įrašas.

Ištrinkite savo profilį amžinai

Jei norite atsisakyti pateikti duomenis svetainėje, atlikite šiuos veiksmus, kad:

  1. Eikite į savo puslapį klasių drauguose
  2. Vėjo jį iki galo.
  3. Dešinėje apačioje spustelėkite nuorodą „Taisyklės“
  4. Pereikite prie klasės draugų licencijos sutarties iki galo.
  5. Spustelėkite nuorodą „Atmesti paslaugas“

Todėl pasirodys langas, kuriame klausiama, kodėl norite ištrinti savo puslapį, taip pat įspėjimas, kad po šio veiksmo prarasite ryšį su draugais. Asmeniškai nemanau, kad profilio ištrynimas socialiniame tinkle kažkaip reikšmingai veikia bendravimą su draugais. Nedelsiant turite įvesti slaptažodį ir spustelėkite „Ištrinti amžinai“. Taip, pasiekiamas norimas rezultatas, o puslapis ištrinamas.

Puslapio ištrynimo patvirtinimas

Pastaba: neįmanoma išbandyti patys, tačiau sakoma, kad išbraukus puslapį iš klasiokų, ne visada yra perregistravimas tuo pačiu telefono numeriu, kuriam buvo užregistruotas profilis.

Vaizdo įrašas

Taip pat įrašiau trumpą vaizdo įrašą apie tai, kaip ištrinti savo puslapį, jei kas nors nenori skaityti ilgų instrukcijų ir instrukcijų. Stebėkite ir įdėkite „YouTube“.

Kaip ištrinti anksčiau

Nežinau, visai įmanoma, kad mano stebėjimas nėra labai pagrįstas, bet tikėtina, kad visuose žinomuose socialiniuose tinkluose, įskaitant Odnoklassniki, jie stengiasi, kad jų puslapio pašalinimas būtų kuo paslėptas - nežinau, kokiu tikslu. Todėl asmuo, kuris nusprendžia neskelbti duomenų viešai, o ne tiesiog ištrinti, yra priverstas rankiniu būdu išvalyti visą informaciją, blokuoti prieigą prie jo puslapio visiems, išskyrus save (V kontakte), bet ne ištrinti.

Pavyzdžiui, anksčiau galėjote atlikti šiuos veiksmus:

  • Spustelėkite „Redaguoti asmeninius duomenis“
  • Slinkite žemyn į mygtuką „Išsaugoti“
  • Jie rado eilutę „Ištrinti profilį iš svetainės“ ir tyliai ištrino puslapį.

Šiandien visuose socialiniuose tinkluose be išimties daryti tą patį, savo puslapyje turite ieškoti ilgai ir tada ieškoti paieškos užklausų, kad rastumėte tokias instrukcijas. Be to, tikėtina, kad vietoj instrukcijų rasite informaciją, kurią negalite ištrinti iš klasės draugų, kuriuos gali parašyti tie, kurie bandė, bet nerado, kur tai padaryti.

Pažymėtina, kad jei jūs tiesiog pakeisite savo asmeninę informaciją savo profilyje, tada pagal klasių draugų paiešką vis dar ieškote jūsų naudojant senus duomenis, kuriuos užregistravote, o tai yra nemalonus. Mygtukai, kad būtų pašalintas profilis. Ir senas būdas įterpti kodo ištrynimo į adreso juostą nebeveikia. Todėl šiandien vienintelis būdas aprašytas teksto vadove ir vaizdo įraše.

Kitas būdas ištrinti puslapį

Renkant informaciją šiam straipsniui, aš suklupau dar vieną puikų būdą ištrinti savo profilį klasių drauguose, kurie gali būti naudingi, jei niekas nepadėjo jums padėti, pamiršote slaptažodį arba dar kas nors įvyko.

Taigi, būtent tai, ką jums reikia padaryti: parašome laišką į el. Laišką, kuriame yra užregistruotas profilis. Laiško tekste turite paprašyti ištrinti savo profilį ir nurodyti prisijungimo klasių narius. Po to „Odnoklassniki“ darbuotojai turės įvykdyti jūsų norą.

Žiūrėti vaizdo įrašą: Jaunieji programišiai: moksleiviai galimai nulaužė elektroninį dienyną ir pasikeitė pažymius (Spalio Mėn 2019).